Skriv ut

Jeppo FF spelar div 6 fotboll i sommar.

Published on

Jeppo FF lyckades inte knipa en direkt plats i sexan ifjol när det blev klart att div 7 skulle bildas och de 5 bästa lagen ur zon A och B fortsätter i sexan säsongen 2016 och övriga sjunker till sjuan, men man fick förfrågan från bollförbundet på en påfyllningsplats ill sexan och tackade ja.

Laget har tränat flitigt sen årsskiftet i Stjärnhallen med Futsal och även deltagit i futsalturnering, även några träningar kommer att hållas vid Adidashallen i vörå så man slipper och träna fotboll också. Lagbygget har sett bra ut och man har haft en mycket aktiv träningstrupp och vi har haft högsta deltagarantalet på träningarna sen nystarten 2012.

Joachim Lassander kommer att funktionera som tränare säsongen 2016, Joachim har dragit redan flera träningar och truppen har varit mycket nöjd över träningarna så vi ser fram imot säsongen. Även Peter Lassander gör comeback i Jeppotröjan men dock inte som spelare utan han kommer att funktionera som "matchcoach" under matcherna. Peter har själv spelat i Jeppo FF och var en grym back på sin tid, han har även varit en aktiv supporter sen nystarten och deltagit nästan i varjematch både hemma och borta.  Bägge känner till truppen bra så vi har full förtroende att de kommer att få ett bra spelande lag med de spelare de har till förfogande.

"Vi syns i somar vi järnvallen"