Skriv ut

Prs Into for iväg med poängen

Published on

Trots det varma och vackra vädret så lyste Jeppo FFs finlir med sin frånvaro och markeringsfel blev hemmalagets fall när ett piggt Into lyckades knipa poängen med slusiffrorna 1-3 (0-2).

Jeppo FF började första halvleken starkt de första 10 minuterna och hade en bra chans att gå upp i en 1-0 ledning men lyckads inte och Into tog över matchen mer och mer desstu längre matchklockan gick och Into fick jubla första gången i 38 minuten när man uttnyttjar en försvars miss. 2 minuter senare ökar man på ledningen till 2-0 och medan Intos spel tycks flyta på har Jeppo laget ytterst svårt att få något till stånds och Into går med en 0-2 ledning till paus.

Andra halvlek kom hemmalaget in lite vassare och spelet var betydligt jämnare och i 58 minuten lyckas man kvittera när Eiki får en boll ut till höger kant om han rullar in framför mål var en helt omarkerad Andrej Granvik står och har ett enkelt jobb att rulla in bollen i mål. Granvik som för sin del också säsongsdebyterade för iår och spelade sin först match i Jeppo tröjan på 2 år visade att han fortfarande har något att ge Laget. Efter målet så kommer Into hårt mot hemmalaets mål och har ett par riktitgt farliga målchanser men Mäenpää i målet gör en bra insats och håller laget med i spelet men inte heller det räcker till när Into i 78 minuten lite tursamt slår in 1-3 när bollen blir och dansa mellan flera spelare och en Into spelare lyckas kasta fötterna på bllen och bollen går hårt i mål och är otagbar för hemma keepern. Målet tog ut musten ur ett annars ganska tamt hemmalag och sista minuterna blev ett väntande på att domarn skulle blåsa av. Nu återstår endast 3 matcher och man hoppas på att knipa poäng i de återstående matcherna.