Skriv ut

Jff hade oflyt borta mot Såka

Published on

Jeppo FF åkte på sin andra förlust på lika många matcher när såka vann hemma med siffrorna 2-3 (0-2). JFF började starkt och förde spelet i början, närmast att måla var Björkroth som fck en boll till bakrestolpen men avslutet saknade skärpa och rullade bredvid mål. Såka tog över spelet mot slutet av halvleken och satte effektivt in sina chanser när de inom några minuter lyckas gå upp i en 0-2 ledning vilket också kvarstog efter halvlek.

 

JFF kommer ut nytändna till andra halvan och pressar hemmalaget vilket också ger resultat, 1-2 kommer efter 48 minuters spel då Eiki Peetersmann slipper att vända och skjuta från 20 meter efter förarbete av Lassander. Kvitteringen till 2-2 kommer 6 minuter senare när Eiki pressar borta keepern som skjuter rakt på Eiki och bollen studsar i mål. Efter målet blir matchen svängig och bägge lagen jagar efter en vinst och JFF är närmast att måla men i 77 minuten kommer en farlig kontring efter att Jeppo pressat högt och Andersson hamnar att fälla en spelare och domarn blåser straff och såka går upp i 2-3 ledning. JFF jagar förgäves efter kvittering och skapar några farliga målchanser men utan resultat närmast mål är Eikis stolpskott och matchen slutar 2-3 till hemmalaget.

 

JFF som kämpat med en tunn trupp de senaste matcherna p.g.a skador, militärn och några som rest till sina hemland för någon vecka, så underlättar det inte saken av att Andersson fick sin fjärde varning och blir avstängd följande match.

 

Nästa match blir hemma mot Vetu inkommande Lördag kl 15:00