Skriv ut

Information om juniorverksamheten 2015

Published on

Fotbollsskola

I sommar kommer det att ordnas fotbollskola med fokus på 2002 - 2008 födda. Obs 6 åringarna kommer inte att ha en egen grupp på grund av ledar brist men de barn som är tillräckligt mogna för att komma med 7-9 åringarna så är välkommna. Fotbollsskolan startar torsdagen den 4 juni kl.18.00 och hålls därefter varje torsdag samma tid vid Järnvallen i Jeppo. Lekar och övningar kommer att vara anpassade för att kunna utföras av både nya och erfarna lirare. Gruppen kommer att delas in i grupper beroende på hur många som är anmälda per åldersgrupp. Priset är 10 Euro per anmäld och fotbollsskolan pågår fram till medlet av augusti. Föreningen ordnar med bl.a. ledare, västar, bollar, saft och priser. Anmälning sker på plats och första gången är avgiftsfri för att alla ska få prova på ! Anmäl gärna intresse (icke-bindande) före start till  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   

Avgiften kan betalas till kontonummer: 567148-21526 
Kom ihåg att skriva “Fotbollsskola" samt deltagarens/deltagarnas namn som meddelande

 

Fotbollsskola 2015

 

Utrustning

Alla bör ha med egen vattenflaska. Benskydd och fotbollsskor rekommenderas starkt men är inget måste

 

Försäkring

Avgiften för fotbollsskolan täcker ingen försäkring. Jeppo FF tar inget ansvar för olycksskador som kan förekomma under en träning. Föräldrar uppmanas därför att se till så barnet/barnen har en täckande olycksfallsförsäkring.

 

Träningstider

Fotbollsskolan håller på varje Torsdag fram till 6.8. Träningarna börjar 18.00 och håller på till 19:15

Var gärna på plats 5 minuter före start så träningen kan börja på ett smidigt sätt. Föreningen önskar att föräldrar till deltagare i den yngsta gruppen är närvarande vid träningarna. Detta är dock inget måste

 

Juniorlag och övrigt

Från anmälda till fotbollsskolan kommer föreningen även att försöka få juniorlag anmälda till turneringar och matcher som ordnas under sommaren. Huruvida lag kommer att anmälas eller ej, till vilken turnering och i vilken/vilka åldersgrupper, vet vi först i juli. För att detta ska fungera så behövs också hjälp av föräldrarna och kostnaderna för juniorlagen ingår inte i priset för fotbollsskolan. Föreningen kommer naturligtvis att stöda detta på bästa möjliga sätt men hjälpande händer behövs för att förverkliga detta. Ta gärna kontakt med någon i föreningen eller skicka mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du är intresserad av att hjälpa till !

Om du har något du fundererar över, har ändringsförslag eller har kommentarer angående juniorverksamheten, ta gärna kontakt med styrelsen eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Det går också bra att skriva något i gästboken.  

Mvh. Jeppo Fotbollsförening

Ota yhteyttä jos haluat saada tiedot suomeksi.

Yst. t. Jeppo Fotbollsförening